Поли-алкилен-гликолно моторно масло Xenum XPG 5w40

Поли-алкилен-гликолно моторно масло Xenum XPG 5w40

Цена: 40 лв.

Тип МПС: Автомобили и джипове

Състояние: Ново

Доставка: За сметка на купувача

Двигателното масло XENUM XPG 5W40 е продукт от ново поколение, чиито характеристики значително превъзхождат тези на изделията на традиционните технологии.
Поли-алкилен-гликолните (ПАГ) и естерните масла са известни с уникалните си свойства, които ги отличават от всички други синтетични масла. Благодарение на богата на кислород природа на полимерите, комплексът ПАГ+Естери притежава несравними филмообразуващи свойства. И двата компонента са силно поляризирани и показват сходни афинитети към повърхностите, гарантирайки изключително нисък коефициент на триене. Те притежават по-висок вискозитетен индекс (VI) и по-добра устойчивост на механични натоварвания: вискозитетът остава стабилен при удължен пробег.
Отличната топлинна и оксидативна стабилност, както и високата солвентност, водят до драстично намаляване образуването на замърсяващи въглеродни отложения - предпоставка за по-дълъг експлоатационен живот и отлична производителност в условия на висока температура. Топлинния капацитет на ПАГ масло е по-висок в сравнение с традиционните масла, в резултат на което се подобрява охлаждането на двигателя при екстремни условия.
XENUM XPG 5W40 моторно масло е подходящо както за състезания и така и за ежедневна експлоатация. Приложимо и за най-екстремни условия, това масло надвишава стандартните изисквания по нормите на спецификациите на автомобилните производители.
СВОЙСТВА:
-Намалява разхода на гориво;
-Подобрява мощността и динамиката;
-Подобрява топлоотвеждането и охлаждането;
-Запазва стабилност през целия пробег;
-Запазва стабилност при много високи температури;
-Бърз студен старт при екстремно ниски температури;
-Подобрена чистота в двигателя.
ПРИЛОЖЕНИЕ:
XENUM XPG 5W30 се препоръчват се за всички съвременни бензинови и дизелови двигатели, както и оборудвани с нови системи, като: директно впръскване, common rail система за впръскване, турбокомпресор и катализатор. Специално разработени за модерни, технически усъвършенствани, бензинови и дизелови автомобили, както и за състезателни приложения.
Използвайте точното количество масло, указано в сервизните инструкции на производителя.
Всяка смяна на масло най-много си струва парите когато новото се налива в чист двигател. За максимална полза от смяната първо почиствайте с M-Flush: против разход на масло, нагари и киселинности, за възстановяване и подобрена работа на двигателя. Препаратът е единствен по рода си, за изключително прецизна, пълна и безопасна промивка по най-лесния и достъпен за всички начин. Обадете се за въпрос или вижте нашите обяви за добавката M-Flush.
СПЕЦИФИКАЦИИ:
ACEA C3-12
API SN
Отговаря на изискванията на:
MB 229.51/229.52
VW 502.00/505.00/505.01
Dexos 2
BMW Longlife-04

ОБАДИ СЕ

Сподели обявата



Обява №15914 Преглеждания: 345 Добавена: 23 08 в 08:53

Подобни обяви

Tornador Crystal Clear Кърпа за почистване на стъкла
13 лв.
гр. Русе
Tornador Towel кърпа за подсушаване
37 лв.
гр. Русе
Премиум селекция за естествените кожи
36 лв.
гр. Русе
Препарат за премахване на органични замърсявания
22 лв.
гр. Русе
Синтетично карбон-графитно моторно масло Xenum GPR 10w60
44 лв.
гр. Русе