Премиум селекция за естествените кожи

Премиум селекция за естествените кожи

Цена: 36 лв.

Тип МПС: Автомобили и джипове

Състояние: Ново

Доставка: За сметка на купувача

Благородният стил на естествената кожа заслужава качествена грижа с топ селекция продукти. Освежаващото почистване, подхранване и запечатване с трайно не-мазно покритие става с едно разтриване с Leder Pflege - премиум клас крем-кондиционер за лицеви кожи.
Тази защита и изискан завършен вид (от натуралната съставка карнауба) са непостижими с масово продаваните глицерино-парафинови смеси. Карнаубата е ръчно добивана дървесна смола-восък с уникални свойства (в т. ч. хипоалерген), бутиков природен продукт с произход от изключителен географски район в горите на Бразилия. Формулата на Leder Pflege съдържа също така и кондиционери, протектори и лек почистващ агент. Така препаратът връща еластичността и пази от изсушаване, UV лъчи и замърсители.
Leder Pflege е професионалната грижа за кожи по автомобила, дома и вещите; дава отлична защита на външни условия и за яхти, мотоциклети и кабрлиолети. За разлика от мазния блясък от евтините продукти, крем-кондиционерът поддържа оригиналния вид на тази луксозна материя.
За максимум прецизно реновиране на кожата Leder Pflege е комплектован с препарат за предварително почистване на по-дълбоки или трайни замърсявания, оцветявания и подобни (100мл); така се постига максимално ефективното оползотворяване на крем-кондиционера (250 мл). Не е предназначен за велурени или необработени кожи.
Класата и качеството на Leder Pflege идват от производство в Германия с традиции от 1936 година.

ОБАДИ СЕ

Сподели обявата



Обява №15843 Преглеждания: 242 Добавена: 21 08 в 08:31

Подобни обяви

Tornador Crystal Clear Кърпа за почистване на стъкла
13 лв.
гр. Русе
Tехнологичен очистител на охладителни системи Xenum R-flush
35 лв.
гр. Русе
Екстремно естерно-керамично синтетично моторно масло Xenum VRX 5w30
70 лв.
гр. Русе
Синтетично моторно масло за автомобили с голям пробег Xenum Nippon RUN
26 лв.
гр. Русе
Масло за автоматични трансмисии Xenum Xa-tran ATF Dexron VI
40 лв.
гр. Русе