Tornador Classic Z-010rs - Импулсно-пневматичен пистолет за почистван

Tornador Classic Z-010rs - Импулсно-пневматичен пистолет за почистван

Цена: 320 лв.

Тип МПС: Автомобили и джипове

Състояние: Ново

Доставка: За сметка на продавача

Tornador CLASSIC е оригинално патентованият германски пневматичен инструмент, чиято технология направи революция за почистване и реновиране на материи, повърхнини и обемни пълнежи.
Този пулверизиращ пистолет се доказа по света и вече повече от десетилетие е ненадминат със своето ефективно, безопасно и прецизно вихрово полу-сухо пране.
Придружаващата специализирана гама от топ-професионална химия за почистване на най-различни по произход и природа замърсявания дава на Tornador възможности, надхвърлящи досегашните представи - петната от масла, нафта, кръв, текстилни багрила и други органични или не вече са напълно работими.
Описаната професионална комплектовка Техника+Химия се реализира така:
* изсмуква, извлича и изпира замърсявания, дори от дълбочина на тапицерии и подобни обемни пълнежи - без да подгизват и без мръсотията от повърхността да се просмуква навътре.
* работи под различен ъгъл, върху отвесни и дори обърнати надолу повърхнини, като например автомобилни тавани.
* почиства недостъпните за човешка ръка места в тръби, въздуховоди и неудобни тесни пространства.
* благодарение на технологията за микропулверизация + ротационно завихряне, потре- блението на препарат и мокренето са минимализирани, а изсъхването става много по-бързо.
Tornador® CLASSIC Z-010 RS е пневматичен пистолет с резервоар, който пулверизира въздуха и почистващите течности в много фина смес, завихрена под високо налягане. Подобно на гео-климатично торнадо възниква един вид ротационна фреза, която отделя и засмуква замърсяващите частици от повърхността.
Подходящ за почистване на дом-офис интериор (тапицирани столове, мека мебел, матраци, килими, т. н.) и също на авто/камионен/друг интериор - врати, джобове на врати и облицовъчни панели, тапицерии и седалки, авто-таванни обшивки (абсолютно безопасно!), вентилационни въздуховоди и всякакви труднодостъпни места: благодарение на Tornador® CLASSIC Z-010RS проблемните зони се почистват за кратко време.
Незаменим за лесно, прецизно и щадящо пране на маратонки и подобни, дебели връхни дрехи, сакове, куфари и всичко неподлежащо на обикновено мокро пране.
Захранва се с въздух под налягане 6-8 бара при дебит ~230 литра в минута, може и от мобилен компресор.
Пълна консултация, съдействие и качествена поддръжка ще получите от официалния лицензиант на Tornador за Република България на посочените координати.

ОБАДИ СЕ

Сподели обявата



Обява №15854 Преглеждания: 421 Добавена: 21 08 в 11:44

Подобни обяви

Tornador Crystal Clear Кърпа за почистване на стъкла
13 лв.
гр. Русе
Tornador Towel кърпа за подсушаване
37 лв.
гр. Русе
Премиум селекция за естествените кожи
36 лв.
гр. Русе
Препарат за премахване на органични замърсявания
22 лв.
гр. Русе
Синтетично карбон-графитно моторно масло Xenum GPR 10w60
44 лв.
гр. Русе