Kia Picanto, 2011г., 112100 км, 7800 лв.
7 800 лв.
гр. Дупница
Porter 1,3 LPG
3 900 лв.
гр. Дупница
Fiat Panda, 2006г., 154700 км, 6600 лв.
6 600 лв.
гр. Дупница