Синтетично карбон-графитно моторно масло Xenum GPX 5w40

Цена: 39 лв.

Тип МПС: Автомобили и джипове

Състояние: Ново

Доставка: За сметка на купувача

XENUM GPX 5w40 е синтетично висококачествено двигателно масло, съдържащо микро въглероден графит и значително превъзхождащо масово използваните моторни масла. Изключително специфичния микс от синтетични базови масла и високотехнологични добавки в комбинация с микро въглеродния графит, определят неговите важни предимства.
GPX 5w40 чувствително редуцира триенето между движещите се двигателни части, с което намалява и загубата на горивна енергия. Много ефикасно предотвратява контакта метал с метал и триенето между неравни повърхности. Всичко това води до намаляване на вътрешното триене и много голямо увеличение ефективността на горивото, както и до двукратно увеличение защитата срещу износване, в сравнение с популярните синтетични моторни масла.
Организациите ”Automotive Research Associates” и SAE (Society of Automotive Engineers) посочват изрично в тяхна публикация N° 750 677, че двигателното масло базирано на карбон-графитна дисперсия намалява разхода на гориво.
СВОЙСТВА:
-Значителна икономията на гориво (от -3 до -5%)
-Съществено намаляване на вътрешното триене
-Увеличение на мощността (от +2 до +5%)
-Значително намаляване потреблението на масло (до -80%)
-Чувствително намаляване шума на работещия двигател
-Подобрен студен старт
-Поддържа двигателя чист
ПРИЛОЖЕНИЕ:
Иновативната формула на това масло го прави отличен избор за всички съвременни високо ефективни двигатели, но също така и перфектно решение за по-старите автомобили, като тези от преди 1990 г.
Подходящо е за всички четиритактови петролни и дизелови автомобили и лекотоварни превозни средства, със или без турбокомпресор.
Използвайте точното количество масло, указано в сервизните инструкции на производителя.
Уникалния микро въглероден графит гарантира перфектна стабилност на колоидалните частици.
Този продукт е 100% безопасен за филтъра.
Всяка смяна на масло най-много си струва парите когато новото се налива в чист двигател. За максимална полза от смяната първо почиствайте с M-Flush: против разход на масло, нагари и киселинности, за възстановяване и подобрена работа на двигателя. Препаратът е единствен по рода си, за изключително прецизна, пълна и безопасна промивка по най-лесния и достъпен за всички начин. Обадете се за въпрос или вижте нашите обяви за добавката M-Flush.
СПЕЦИФИКАЦИИ:
API SN/CF
ACEA A3/B4/C3

ОБАДИ СЕ

Сподели обявата



Обява №15915 Преглеждания: 272 Добавена: 23 08 в 08:54

Подобни обяви

Tornador Crystal Clear Кърпа за почистване на стъкла
13 лв.
гр. Русе
Tornador Towel кърпа за подсушаване
37 лв.
гр. Русе
Премиум селекция за естествените кожи
36 лв.
гр. Русе
Препарат за премахване на органични замърсявания
22 лв.
гр. Русе
Синтетично карбон-графитно моторно масло Xenum GPR 10w60
44 лв.
гр. Русе