Препарат за двигателно масло Xenum Ce300

Цена: 70 лв.

Тип МПС: Автомобили и джипове

Състояние: Ново

Доставка: За сметка на купувача

Усъвършенстването на смазването днес изисква присадки от висок клас. CE 300 е микро-керамичен синтез (Ceramic Booster), създаден от XENUM като препарат за съществено подобрение на параметрите на смазването, присадка в допълнение на класическите моторни масла.
Действието му върху работата на двигателите дава следните ефекти:
-подобрена мощност и динамика
-обезшумяване и намалени вибрации
-занижен разход на гориво и масло
-удължен експлоатационен пробег
-улеснен студен старт
Тези ефекти се явяват в резултат на:
-съществено намаляване на триенето в двигателя
-подобрено топлоотвеждане от зоните на триене в двигателя и стабилизиране на термичната устойчивост на смазващия микрофилм
Микрокерамичните нано-смазки осигуряват ефективна защита на детайлите на двигателя със своя изключително устойчив на натоварвания и температури микрофилм, образуващ динамично стабилно покритие на повърхнините. Размерът на частиците осигурява безпрепятственото им безопасно преминаване през масления филтър.
Препаратът се препоръчва за всички видове и поколения 4-тактови бензинови и дизелови двигатели (автомобилни, индустриални и т. н.), независимо от вида на техните горивни-, турбо- и каталитични системи.
Добавя се към моторното масло - стаднартната доза 300 милилитра е предназначена за система с вместимост от 3 до 6 литра максимум. Действието е до смяна, следва да се спазва предписанието на конструктора за пробега на маслото.
Препоръка за най-прецизната поддръжка: за получаване на още по-голям ефект може преди източването на старото масло при смяна да се извърши и пълно прочистване и неутрализиране на киселинноста в маслената система с продукта M-Flush на XENUM

ОБАДИ СЕ

Сподели обявата



Обява №15864 Преглеждания: 213 Добавена: 21 08 в 12:40

Подобни обяви

Tornador Crystal Clear Кърпа за почистване на стъкла
13 лв.
гр. Русе
Tornador Towel кърпа за подсушаване
37 лв.
гр. Русе
Премиум селекция за естествените кожи
36 лв.
гр. Русе
Препарат за премахване на органични замърсявания
22 лв.
гр. Русе
Синтетично карбон-графитно моторно масло Xenum GPR 10w60
44 лв.
гр. Русе